5 SIMPLE STATEMENTS ABOUT جلوگیری از بیماری پارکینسون EXPLAINED

5 Simple Statements About جلوگیری از بیماری پارکینسون Explained

5 Simple Statements About جلوگیری از بیماری پارکینسون Explained

Blog Article

پارکینسون نوعی بیماری است که بیشتر افراد سال‌خورده را درگیر می‌کند؛ اما در جوان‌ترها نیز ممکن است بُروز کند. علائم این بیماری حاصل تخریب تدریجی سلول‌های عصبی در بخش‌هایی از مغز میانی است که کنترل‌کننده‌ی حرکات بدن است. علائم اولیه چندان چندان مهم به‌نظر نمی‌رسند: احساس ضعف یا سفتی در یکی از اندام‌ها (مثل پا) یا احساس لرزشی خفیف در یکی از دست‌ها در هنگام استراحت. سرانجام، این لرزش‌ها بیشتر و گسترده‌تر و عضلات سفت می‌شوند؛ درنتیجه حرکات آهسته و توازن و هماهنگی بین اندام‌ها تضعیف می‌شود.

همچنین ، در این مرحله ، افراد مبتلا به پارکینسون ممکن است دچار سردرگمی ، هذیان و توهم شوند.  این عوارض بیماری در مراحل بعدی نیز می تواند شروع شود.

ورزش و تمرین بدنی از التهاب موجود در مغز کم می کند. از آن جایی که بیماری پارکینسون، اثرات منفی می گذارد بر روی ذهن و حافظه، ورزش و تمرین بدنی اهمیت زیادی پیدا می کند.

برخی افراد اذعان کرده اند که با فعال بودن ، قدرت انعطاف پذیری و تعادل خود را به دست آورده اند.

پارکینسون، اختلال سیستم اعصاب مرکزی است که در آن قسمتی از مغز که مسئول حرکات است، درگیر می شود. تخریب عصبی می تواند منجر به کاهش سطح دوپامین شود، ماده شیمیایی مغز که حرکات را کنترل می کند. دوپامین، نقش مهمی را در عملکردهای فیزیکی و ذهنی بر عهده دارد که از جمله آن ها می توان به حرکات اختیاری، ادراک و یادگیری، خلق و خو، حافظه، رفتارهای عمومی اشاره کرد.

  موقعیت جغرافیایی ممکن است یکی از دلایل این خطر بیشتر باشد.

۳. کُندشدن حرکات: کارهایی نظیر راه‌رفتن و بلندشدن از رختخواب و حتی صحبت‌کردن دشوارتر و کندتر می‌شوند. پزشکان این وضعیت را برادیکینزیا می‌نامند.

در نتیجه، افرادی که در مزارع کار می کنند و با این مواد سر و کار دارند، بیشتر در معرض ابتلا به بیماری پارکینسون خواهند بود.

اگر علائمی داشته باشید، ممکن است فقط در یک طرف بدن شما باشند.

هیچ آزمایش خاصی برای تشخیص پارکینسون وجود ندارد.  تشخیص بر اساس سابقه سلامتی ، معاینه فیزیکی و عصبی و همچنین بررسی علائم و نشانه ها انجام می شود.

علائم غیر حرکتی ممکن است در بسیاری از افراد نیاز به درمان اضافی داشته باشد. این علائم می توانند با پیشرفت بیماری پیشرفت کنند.

مرحله ۳ مرحله میانی در پارکینسون است و نقطه عطف اصلی در پیشرفت بیماری پارکینسون است. بسیاری از علائم مشابه علائم مرحله ۲ است.

فعالیت در همه ی فیلدهای نورولوژی از جمله بیماریهای التهابی مغز و نخاع بیماری های پارکینسون

صفحه اصلی  مقالات  متخصص مغز و اعصاب متخصص مغز و اعصاب افسردگی درمان افسردگی ام اس درمان ام اس تشخیص و درمان ام اس کمر درد درمان کمر درد دیسک کمر سردرد درمان سردرد میگرن سرگیجه درمان سرگیجه درد گردن دیسک گردن علت درد گردن درد شانه پارکینسون درمان پارکینسون لرزش دست درمان لرزش دست و پا تشنج تشنج در اثر تب درمان تشنج درمان تشنج ناشی از تب صرع درمان صرع سکته مغزی سکته مغزی در کودکان تومور مغزی فلج مغزی مننژیت درمان مننژیت آنوریسم مغزی درمان آنوریسم مغزی اختلال خواب گالری ویدئو  درباره دکتر  تماس با دکتر 

Report this page